Miss V pencuci wanita dari pengilang pencuci wanita atau ‘feminine wash” terkemuka di Malaysia. Kami membuat banyak jenis pencuci wanita berbagai jenama di Malaysia. Pencuci wanita bersabun ini lembut pada Miss V dan membersihkan Miss V secara mendalam dan dengan bagus sekali.  Ianya mencuci kotoran, lendir dengan mudah dan cepat. Ianya membuang atau menghapuskan bau yang tidak disenangi dan mengantikan dengan bau segar dan bersih.

Di Malaysia ramai wanita mengadu masalah gatal di Miss V mereka. Mereka juga mengadu tentang masalah keputihan dan berlendir. Setengah mengadu rasa pedih dan yang lain  mengadu rasa kering.

Apabila kami formulasi pencuci wanita, kami pastikan pencuci wanita tersebut mempunyai berbagai jenis kebaikan supaya wanita menikmati formulasi terkini syarikat kami. Kami telah menghasilkan yang terbaik dari kajian R&D kami. Miss V formulasi kami mempunyai banyak kebaikan seperti berikut:

  1. Bersifat anti viral, anti microbial and anti fungus. Ianya dapat membunuh kuman dengan mudah, efeektif tetapi lembut kepada kulit
  2. Mencegah jangkitan
  3. Buih sabun berasaskan tumbuhan palma yang tidak mengeringkan kulit
  4. Bahan antioksida didalam pencuci wanita ini melindungi vagina. Boleh menguatkan sistem pertahanan badan dengan Phytocrack.
  5. Mengekalkan perkitaran semulajadi supaya rasa nyaman dan segar
  6. Menolong membersih dengan dalam
  7. Menghilangkan bau yang tidk diingini