Beimann Capsule

Digunakan secara tradisional untuk memulihkan tenaga & kesihatan lelaki.

Traditionally used for energy & men’s health.

Bioactive Shampoo

Shampoo Bioactive untuk cegah rambut gugur. Shampoo ini kuatkan rambut untuk cegah rambut gugur. Rambut lebih lebat, subur, & kuat. Ia bersihkan kulit kepala secara mendalam tanpa menanggalkan lapisan lembapan semula jadinya. Shampoo ini juga lembut, selamat dan berkesan untuk rambut & kulit kepala yang bermasalah.

Shampoo bioactive bebas sulfat dan bagus untuk rambut kering & berminyak. Untuk hasil yang optimum, anda boleh gunakan syampu ini dengan HAIR TONIC untuk dapatkan rambut yang licin dan lembut seperti sutera.

Choles Capsule

Digunakan secara tradisional untuk kesihatan & menguatkan badan.

Traditionally used for health & strengthening the body.

Cough Syrup

Digunakan secara tradisional untuk melegakan batuk, sakit tekak, & mengurangkan kahak.

Traditionally used for relief of cough, throat irritation, & reducing phlegm.

Garcinia Plus

Digunakan secara tradisional untuk mengurangkan berat badan.

Traditionally used for reducing body weight.

Gynema Plus Capsule

Digunakan secara tradisional untuk kesihatan am.

Traditionally used for general health maintenance.

Hair Tonic Cream

Digunakan secara tradisional untuk kesihatan rambut.

Traditionally used to help maintaining health hair.

Immune Booster tingkatkan imun badan

Immune Booster tingkatkan imun badan. Melindungi anda dari jangkitan bakteria dan virus. Prebiotik dan probiotik membantu sistem penghadaman anda.

Setiap bahagian badan anda, termasuk sistem imun anda, berfungsi lebih baik apabila dilindungi daripada serangan luaran. Imun badan yang kuat dapat meningkatkan kesihatan badan dengan optimum.

Krim anti penuaan & cerahkan kulit

Krim anti penuaan yang juga mencerahkan kulit. Krim ini buang sel mati, remajakan lapisan atas kulit, kurangkan kedutan agar kulit dapat serap mikronutrien supaya sihat dan muda. Krim anti penuaan & anti kedutan dibuat daripada bahan aktif tumbuhan dan herba terpilih. Mereka meremajakan kulit dengan baik sehingga anda lupa umur anda selepas menggunakannya.

Krim pencerah anti pigmentasi untuk bintik hitam

Krim pencerah anti pigmentasi untuk bintik hitam. Mencegah & hilangkan pigmentasi & bintik hitam akibat jerawat & matahari. Kulit lebih cerah, tona kulit sekata, lembap & berseri. Tanpa bahan kimia berbahaya & kesan sampingan.

Krim Pencegahan Pigmentasi adalah salah satu Krim Anti Pigmentasi Terbaik dengan Vitamin C yang kuat serta ramuan tumbuhan yang bermanfaat. Ia adalah Pelembap Terbaik untuk merawat Pigmentasi yang disebabkan oleh parut jerawat atau kerosakan matahari tanpa bahan kimia berbahaya.

Ekstrak aktif tumbuhan menyekat proses pigmentasi hitam & membuat kulit anda lebih cerah dan putih.

Livclean Capsule

Digunakan secara tradisional sebagai tonik hati.

Traditionally used as liver tonic.

 

Pencuci muka cerahkan kulit

Pencuci muka cerahkan kulit. Kulit bersih secara mendalam dari  kotoran & minyak. Tekstur lembut & sesuai untuk kulit sensitif dan kering. Membuang kulit mati supaya kulit lebih lembut dan licin. Vitamin C untuk cerahkan kulit.

Ia juga sangat lembut pada kulit dan lindungi minyak semulajadi dalam kulit. Ini penting untuk orang yang mempunyai kulit sensitif, berjerawat atau ekzema. Ia melindungi kulit daripada kering dan gatal.

Kami menggunakan ekstrak tumbuhan untuk membuang sel mati apabila anda membersihkan muka anda. Ekstrak tumbuhan ini terkenal untuk membuang sel-sel mati tetapi lembut pada kulit anda.

Ia juga menjadikan kulit anda licin. Kami juga telah memasukkan anti oksidan dalam formula untuk membuang radikal bebas. Ini bagi mengelakkan masalah kulit. Ia membuang radikal daripada pencemaran udara yang menjejaskan kulit kita.

Buah beri membekalkan Vitamin C untuk kulit yang berseri supaya tidak kusam. Ia menjadikan kulit anda lebih cerah dan berseri.

Pencuci wanita

Pencuci wanita yang lembut dan efektif dalam membersihkan bahagian intim anda. Ianya membersih, mencuci dan membuang kotoran, sel-sel mati, lendir,  dengan mudah. V Wash dibuat dari ramuan tumbuh-tumbuhan yang asli dan semulajadi. Ianya membuang bau yang tak diingini dibahagian ini dan menyegarkan. Anda boleh rasa sendiri kebaikannya dari mula bila anda menggunakan V Wash. Ianya menghindari dari kekeringaan, gatal atau bau yang tidak disenangi.

Phytocool

Digunakan secara tradisional untuk melegakan resdung.

Traditionally used for the relief of sinusitis.

Phytoheat

Digunakan secara tradisional untuk melegakan sakit sendi & otot & melegakan terseliuh.

Traditionally used for relief of joints & muscular pain & relieving muscle sprains.

Probiotik & prebiotik untuk kesihatan usus

Probiotik & prebiotik untuk kesihatan usus. Probiotik & prebiotik tingkatkan kesihatan usus & lancarkan fungsi penghadaman. Suplemen ini tingkatkan ketahanan badan.

Ia membantu usus serap nutrien dan zat-zat makanan dengan lebih baik. Probiotik tingkatkan jumlah ‘bakteria baik’ untuk melawan ‘bakteria jahat’. Sesuai untuk dewasa dan budak kecil. Setiap sachet mengandungi 1000 juta cfu, pelbagai jenis prebiotik dan probiotik.

Usus yang sihat penting untuk aktiviti badan yang lebih cergas. Selain nyahtoksik (detox) dan kekalkan persekitaran usus yang sihat, mempunyai usus yang sihat adalah kunci kepada kehidupan lebih produktif kerana usus membantu badan kita menyerap nutrien yang kita makan.